Sezonun En Popüler Renkleriyle Kadın Giyiminde Bahar Havası

Sezonun En Popüler Renkleriyle Kadın Giyiminde Bahar Havası

Moda dünyasında, ilkbahar modasının her zaman ayrı bir yeri vardır. Kış aylarından bahara geçiş yaparken kalın giysiler yerini rengarenk ve göz alıcı kıyafetlere bırakır. Dolayısıyla sezonun en popüler renkleriyle kadın giyiminde bahar havası, her yerde kendini göstermeye başlar.

İlkbaharda tercih edilecek kıyafetler hafif kumaşları ile dikkat çeker. Bu aylarda giyilmek üzere herkesin giyim tarzına ve beğenilerine uygun olan pek çok kıyafet satışa sunulur. Bahar aylarında yapılacak olan giysi kombinlerinin öncelikle mevsim koşullarına uygun ve tarzı yansıtan seçimler olması gerekir. Bu bağlamda giysi parçalarının renklerinin ve kumaşlarının da bütün bunları dikkate alarak tercih edilmesi önemli bir ayrıntıdır.

Kadın giyiminde bahar havası, 2023 yılında da kendini renkli çizgilerle belli ediyor ve trend giysiler ile bizleri karşılıyor. Bu yıl tüm kıyafetlerde pembe, yeşil ve kiremit tonları ağırlıklı olarak karşımıza çıkıyor.

2023 İlkbahar Moda Trendleri

2023 ilkbahar moda trendleri, aslında 2000 yılı bahar ve yaz modasından çizgileri taşıyor. Çiçek desenli elbiseler ve etekler göze çarpıyor. Örgü ya da tığ işi üst giyim parçaları, ilkbahar trendleri arasında bulunuyor. Aksesuar olarak örgü çanta modelleri de bahar kombinlerine eşlik ediyor.

İlkbahar modasında kot ya da kumaş ceketler de yer alıyor. Genel olarak 2023 moda trendleri arasında yer alan başlıca seçenekler ise şu şekilde:

  • Katmanlı elbise modelleri
  • Kat kat dökülen etekler 
  • Dar taytlar 
  • Dar pantolonlar 
  • Dar tayt ya da pantolon ile giyilen mini etekler 
  • Crop tarzı kısa üstler 
  • Düşük bel etek ve pantolonlar 
  • İnce ve bol kazaklar

Bahar aylarının trendleri arasında, aynı zamanda tülle tasarlanmış üst giyim parçaları ve tülle süslenmiş elbise çeşitleri de yer alıyor. Paraşüt kumaşından yapılmış rahat ve şık pantolonlar da 2023 ilkbahar moda trendleri arasında bulunuyor.

2023 yılı bahar modası aksesuarları arasında ise büyük halka küpeler, kare gözlükler ve baget çantalar da kaliteli bir şıklık sergilemeye yardımcı oluyor. Pötikare kumaşlarla dikilmiş rengarenk elbiseler, tek renkli ceketlerle birlikte kullanılıyor.

Rengarenk Bahar Kombinleri

Bahar ayları genel olarak ne çok sıcak ne de çok soğuk geçtiğinden, kıyafet seçiminde, mevsim şartlarına göre tercihler yapılmalıdır. Bu doğrultuda içe ince giysiler giyilirken dış giyim olarak ceket, hırka ve yağmurluk tarzı parçalar en iyi seçimlerdir. 2023 bahar modası rengarenk bir görünüm sergilemektedir. Bu açıdan giysi kombinlerini yaparken renk tonları geniş bir yelpaze sunuyor.

Bahar kombinlerinde bu sene hasır ayrıntısı da bulunuyor. Rengarenk bahar elbiselerine hasır şapkalar ve çantalar eşlik ediyor. 2023 bahar modası daha çok bir tişört, ceket ve şık bir pantolonla bütünleşiyor. Bahar ayının saç stili olarak bu sene örgüler saçları süslüyor. İlkbahar trendlerinde, birlikte en çok kullanılan renk tonlarınınsa beyaz-siyah, beyaz-pembe, kırmızı-pembe, beyaz-yeşil, lacivert-mavi olduğu görülüyor.

 

Etiketler: Moda
Haziran 22, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR