Hangi Renk Çanta Nasıl Kombinlenir?

Çanta

Kadın çanta dünyası, tasarım ve çizgilerin yanında renklerin de çokça konuşulduğu bir alandır. Kış aylarında dolaplardan çıkan, siyah, kahve, lacivert ve taba modeller ilkbahar ve yaz aylarında yerlerini beyaz, mavi ve tüm diğer canlı renklere bıraksa da hemen her dönem kullanılabilen kurtarıcı renklerde kadın çanta çeşitleri de bulunmaktadır. Hem klasik giyimde hem de spor şıklığında tercih edilen siyah kadın çanta çeşitleri, tüm aylarda kurtarıcı parçalardan biridir. Neredeyse tüm renklerle kullanılabilen bu özel renk hem spor hem de şık duruşa uygundur. Bu noktada belirleyici olan, çantanın renginden çok tasarımı olabilmektedir. Postacı çantalar ya da sırt çantalarından söz edildiğinde, bu tasarımların daha çok spor tarzla ilişkilendirildiği düşünülse de özellikle ince dikişli ve metal aksesuarlı siyah kadın çanta modelleri, iş yaşamında da kolaylıkla kullanılabilir.

Siyah ve Kahverengi Çantalar Nasıl Kombinlenir?

Kahverenginin hemen her tonu, mavi başta olmak üzere birçok renk ile uyumluluk gösterir. Kadın çanta çeşitlerin de tam da bu nedenle kahverengi en az siyah modeller kadar çok tercih edilir. Eğer taba ya da açık kahve tonlarını tercih edecekseniz, ayakkabı seçimlerinizi de nispeten açık renklerden yapmalısınız. Beyaz ya da krem rengi spor ayakkabılar ile açık kahve tonlarında çantalarınızı kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

,Siyah çanta ile yapılabilecek kombin sayısı oldukça fazladır. Tepeden tırnağa beyaz seçimler yaptığınızda da farklı renklerle kombin oluşturduğunuzda da siyah kadın çanta modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Küçük boyutlarda ve deri malzeme ile üretilmiş siyah kadın çanta modellerini, iş hayatınızda ya da özel davetlerde de kullanabilirsiniz.

Renkli Çantalar Nasıl Kombinlenir?

Kadın çanta çeşitleri özellikle yazlık kumaşlara sahip ürünlerde çok daha fazla renk ve desen seçeneğine sahiptir. Karışık renkli, desenli ya da yazı baskılı kadın çanta modellerini, yazlık kıyafetlerinizle kullanmanız mümkündür. Eğer kıyafetleriniz birden fazla renk içeriyorsa, içerisinde bulunan ve en yoğun kullanılan renklerden birini seçerek bu rengi içeren kadın çanta modelleri ile kombinleyebilirsiniz. Aynı rengin farklı tonlarını ya da zıt renkleri tercih ederek, dikkatleri çantaya çekmeniz ve onu öne çıkarmanız da mümkün olacaktır.

Etiketler: Kadın Çanta
Aralık 16, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR