Dolabında Bulunması Gereken 7 Parça

dolabında bulunması gereken 7 parça

Her kadının ne giyeceğini bilemediği günleri olur, peki bu günleri nasıl aşarız? Explosion ile cevabı çok kolay! Dolabınızda bulunması gereken bu 7 parça ile her güne farklı bir kombin yapabilir ve en trend görünüme sahip olabilirsiniz. Temel ve kurtarıcı ürünleri Explosion kalitesiyle keşfetmeye başlamak için blog  yazımızı okumaya devam edin.

  • Siyah Kurtarıcı Elbiseler

Hayatın her alanına uyum sağlayan siyah Explosion elbiseler ile şık görünümünüzü korumak sizin elinizde! Bedeninize ve tarzınıza en uygun siyah elbiseyi ister sneaker, ister stiletto ile kombinleyerek göz alıcı bir tarza sahip olabilirsiniz.

  • Şifon Bluzlar

Bluzların gücü adına! Her profesyonel görünüm şık bir bluzdan geçer. Explosion’da birbirinden farklı tarz ve stile sahip şifon bluz her model pantolon, jean veya etekle kombinlenebilir.

  • Midi Etekler

Gündüz veya gece günün her zaman diliminde şık görünümlerle yer veren midi etek, her yaştan kadın tarafından tekrar tekrar şekillendirildiğini görüyoruz. Bununla birlikte, bazı kadınlar midi eteğin “demode” olabileceğini hissedebilir ve bu tarzın onları biraz gösterişli olacağından korkabilir, bu düşünceyi tamamen silmek için Explosion midi etekler sizinle!

  • Palazzo Pantolonlar

Günlük hayata da kolay adapte edilebilen palazzo pantolonların rahatlığını çok seveceksiniz! Gideceğiniz her etkinlikte sizinle birlikte uyum sağlayacak palazzo pantolonların en sevdiğimiz yanı, hem spor hem şık görünmeleri! Hem işte hem sokakta, her yerde sizinle olan palazzo pantolonların üstüne tercih edeceğiniz bluz ile işe, crop-top ile de arkadaşlarınızla eğlenmeye hazırsınız!

  • Rengarenk Şortlar

Şortların en sevdiğimiz yanı her mevsim kullanılabilir olmaları. Doğru kumaş ve kesim şortu bulduğunuz sürece şıklık sizden sorulur! Explosion’ın fiyonk detaylı renkli şortlarını kışın çizmeyle, yazın sandaletle kombinlemek çok kolay.

  • Blazer Ceketler

Blazer ceketler bi’ kaç sezondur en sevdiğimiz tamamlayıcı parçalardan sadece bir tanesi oldu. Kesimi ve kumaş kalitesi kusursuz bir ceket ile trend görünmeme ihtimaliniz yok! Kot pantolon, kumaş pantolon, şort, etek ya da tayt… Seçeceğiniz her parçayı tamamlayacak blazer ceket ile modanın öncüsü sizsiniz!

  • Tulumlar

Giy ve çık! Tek parçanın kolaylığı her kadının favorisidir. Explosion tulumlar herkesin zevkine göre özenle tasarlandı ve üretildi. Şık detaylardan oluşan tulumları hayatınızın her alanına adapte ederek kendinizden bahsettirmek sizin elinizde!

Etiketler: Moda
Eylül 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR