Blog

  • Haziran 22, 2023

    Moda dünyasında, ilkbahar modasının her zaman ayrı bir yeri vardır. Kış aylarından bahara geçiş yaparken kalın giysiler yerini rengarenk ve göz alıcı kıyafetlere bırakır. Dolayısıyla sezonun en popüler renkleriyle kadın giyiminde bahar havası, her yerde kendini göstermeye başlar.

    Moda
  • Mayıs 17, 2023

    Kadınların vazgeçilmez aksesuarlarından biri şüphesiz çantalardır. Son zamanların en popüler çanta tipi ise minik çantalar olarak karşımıza çıkıyor. Minik çanta seçenekleri hem kullanım açısından pratiklik yaratırken hem de görünüşleriyle şıklığınıza şıklık katacaktır. Üstelik hemen her yerde ve koşulda kullanılabilecek minik çanta modelleri, kullanıcılarına vermiş oldukları rahatlık ile giderek yaygınlaşmaktadır.

    Moda
  • Nisan 28, 2023

    Elbise seçimi yapmak, her kadın için önemli bir konudur. Bu parçaları seçerken birçok faktörün dikkate alınması gerekir. Bedeninize, tarzınıza ve gideceğiniz ortama uygun bir elbise seçmek için dikkat edebileceğiniz ipuçlarını detaylarıyla birlikte anlattık.

    Moda
  • Aralık 19, 2022

    Gece elbisesi, özel davet ve etkinliklerde, ışıklar altında hem rahat hem de şık hissetmenizi sağlayacak önemli bir kıyafet parçası. Farklı dönemlerde farklı renk ve tasarımlar ön plana çıkarken, gece elbisesi hemen her kadının dolabında olması gereken kurtarıcılardan. Sıklıkla etkinliklere katılan hareketli gece hayatına sahip kadınlar için dolapta oldukça geniş yer bulması kaçınılmazken, son anda ortaya çıkabilecek durumlar için aslında hemen her dolapta en az bir ya da iki gece elbisesi bulunması gerekiyor. Hemen her dönem kullanabileceğiniz, modası eskimeyen siyah renge ve klasik basit bir tasarıma sahip bir parçayı, bu tarz sürprizler için dolabınızda tutabilir ve her an davet ve partilere hazır olabilirsiniz.

    Gece Elbisesi
  • Aralık 16, 2022

    Kadın çanta dünyası, tasarım ve çizgilerin yanında renklerin de çokça konuşulduğu bir alandır. Kış aylarında dolaplardan çıkan, siyah, kahve, lacivert ve taba modeller ilkbahar ve yaz aylarında yerlerini beyaz, mavi ve tüm diğer canlı renklere bıraksa da hemen her dönem kullanılabilen kurtarıcı renklerde kadın çanta çeşitleri de bulunmaktadır. Hem klasik giyimde hem de spor şıklığında tercih edilen siyah kadın çanta çeşitleri, tüm aylarda kurtarıcı parçalardan biridir. Neredeyse tüm renklerle kullanılabilen bu özel renk hem spor hem de şık duruşa uygundur. Bu noktada belirleyici olan, çantanın renginden çok tasarımı olabilmektedir. Postacı çantalar ya da sırt çantalarından söz edildiğinde, bu tasarımların daha çok spor tarzla ilişkilendirildiği düşünülse de özellikle ince dikişli ve metal aksesuarlı siyah kadın çanta modelleri, iş yaşamında da kolaylıkla kullanılabilir.

    Kadın Çanta
  • Eylül 22, 2022

    Gece Davetleri için Hazır Mısın?

    Explosion kadın elbise modasındaki son trendleri yeni koleksiyonunda sizin için birleştirdi. Geçtiğimiz sezon cut-out kesimlerin yer aldığı koleksiyonda bu sezon asimetrik kesimlerin hakimiyetini görüyoruz. Peki gece davetleri için en uygun tarzı nasıl yaratabilirsin? Parlak tonları, renkli ve canlı bir şekilde bir araya getirerek kusursuz bir harmoni yaratan, Explosion kadın elbise modelleri sana bu konuda yardımcı olabilir. Gardırobunun en kurtarıcı ve vazgeçilmez ürünleri olacak Explosion kadın elbise koleksiyonu seni trend, rahat ve havalı bir deneyime çıkarmaya hazır! Düğün, nişan, kokteyl gibi özel davetlerde stilinle farklılaşmak ve dikkatleri üzerine çekerek gecenin yıldızı olmak için sınırları zorlayan göz alıcı tarz yaratabilirsin. Hangi tarz hangi model diye düşünmeden sıkılmadan kullanabileceğin zamansız tasarımlar için Explosion webi sitesini ziyaret edin.

    Moda
  • Eylül 15, 2022

    Stilinizdeki en mükemmel tamamlayıcı olan çantaları nasıl kullanıyorsunuz ? Explosion çantalar günlük kullanımında ihtiyacınız olan bütün fonksiyonu size estetik bir şekilde sunar. Farklı renk ve model seçenekleri ile Explosion çantaların renkli dünyasına adım atarak kombinlerinize mükemmel bir son dokunuş gerçekleştirebilirsiniz. Kısalan veya uzayan askıları ve desen çeşitliliği ile fark yaratan tarzınızı gösterin. 2022 trendlerinde gittikçe küçülerek zarafetleriyle, gecelerin vazgeçilmezi olacak çantalardan birine vakit kaybetmeden sahip olun.  Konfor benim birinci önceliğim diyorsanız Explosion oversize tote bag’lerle günlük günlük kullanım için estetiği ön planda tutan tasarımları inceleyebilirsiniz.

    Moda
  • Eylül 08, 2022

    Her kadının ne giyeceğini bilemediği günleri olur, peki bu günleri nasıl aşarız? Explosion ile cevabı çok kolay! Dolabınızda bulunması gereken bu 7 parça ile her güne farklı bir kombin yapabilir ve en trend görünüme sahip olabilirsiniz. Temel ve kurtarıcı ürünleri Explosion kalitesiyle keşfetmeye başlamak için blog  yazımızı okumaya devam edin.

    Moda
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR